Sate

Avantatges d´aïllament amb fibres de fusta

 

El sistema SATE:

(Sistema d'aïllament tèrmic per l'exterior) està orientat tant a obra nova com rehabilitació.Consta d'unes plaques aïllants de fibra de fusta, que se situen a la part exterior de la façana, i posteriorment són adornades amb morters a base silicat, molt flexibles i altament transpirables i impermeables, amb un acabat arremolinat. El gruix de les plaques d'aïllament pot variar segons les necessitats del consumidor.

 

Ambient Acollidor a l´Hivern:

A l'clima interior Només el beneficia a la calor que no s'escapa. Els sistemes SATE actuen com un abric que conserva calor a Un lloc on ha de expandir-se. Les parets massisses a l'interior acumulen la calor que no pot derivar cap a fora, emetent aquest nou Cap a les estances interiors, com si es tractarà d'una acollidora llar de foc.

Temperatura agradable a l´Estiu:

Els Sistemes SATE actuen com un escut contra la calor. En reduir l'escalfament de la maçoneria, la temperatura a l'interior es manté fresca. Tons de color clars, Uns dispositiva de protecció solar instal·lada a l'exterior i un Aïllament adequada de la coberta optimitzen super efecte. Nits en blanc, jornades laborals sufocants por causa de temperatures elevades a l'interior així com refredats provocats per l'aire condicionat són cosa passada.

Reduir al Minim les Despeses Energétics:

 A l'hivern el sistema SATE impedeix que la calor s'escapi cap a l'exterior ia l'estiu evita l'escalfament de les parets i de les estances interiors. D'aquesta manera es ARA despeses de calefacció durante l'època freda i aire condicionat en els mesos d'estiu. Amb un Aïllament tèrmic puede estalviar fins a un 35% en els costos energètics del seu habitatge

Protegir el Medio Ambient:

El sistema SATE no només l'ajuda a estalviar energia, sinó contribueix de forma activa a la protecció del medi ambient, Perquè el baix consum de combustible tant en els mesos d'hivern com a l'estiu redueix les emissions de diòxid de carboni ta un 50%. Utilitzeu el sistema SATE per garantir a sobre fills un futur millor.

 

Aïllant ecològic de fibra de fusta

 

Panell aïllant de fibra de fusta:

El nou panell aïllant de fibres de fusta, un producte que destaca per les següents característiques:

- Protecció tèrmica a l'hivern.
- Protecció contra la calor estival.
- Aïllant acústic.
- Protecció a la propagació del foc.
- Ecològic.
- Sostenible.
- Baixes emissions i ambient interior sa.
- Transpirable.
Aquest aïllant es pot col·locar tant en façana ventilada com en el sistema d'arrebossat orgànic (ETICS).